Köpvillkor

Allmänna villkor

Vi följer svensk lag och tillämpar såväl Konsumentköpslagen som Distansavtalslagen. Vi reserverar oss mot ev felaktigheter i priser och innehåll i webshopen.

Beställning

Vi tar endast emot beställningar via www.sirled.se webshop eller via order@sirled.se. För att genomföra en beställning måste man vara myndig. Alla beställningar är bindande. Om ni gjort en beställning av misstag måste ni kontakta oss omedelbart. Vi förbehåller oss rätten att avböja ett köp.

Kunduppgifter

När ni lägger er beställning hos oss uppger ni era uppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med er registrering och beställning godkänner ni att vi lagrar och använder era uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot er. Vi kommer inte att lämna ut era uppgifter till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen har ni rätt att få den information som vi har registrerat om er. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan ni begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Pris

Priset är angivet i svenska kronor (SEK) och exkl moms. Vi reserverar oss för ev momshöjningar. Frakt inom Sverige med DHL ingår i priset.

Betalningsalternativ

Kortbetalning: Ni kan välja att betala online med Visa eller Mastercard. Detta sker med krypterad 3-D-secure teknik via PCI-certifierade Payson.

Faktura: Endast för företag. Vi skickar produkterna och en faktura med betalningsvillkoret 30 dagar netto till fakturaadressen.

Äganderätt

Äganderätten för sålda varor förbehålls SirLED AB tills dess varorna är till fullo betalda.

Leveranstid

Lagerhållna varor levereras normalt inom 2-5 vardagar. Ej lagerhållna varor levereras normalt på ca 3 veckor. Om en lagerhållen vara tillfälligt är slutsåld meddelar vi er detta. Ni har då rätt att häva köpet.

Leveranssätt

Vi samarbetar med DHL och skickar normalt varorna till företag med DHL Paket/Pall eller till privatpersoner med DHL Service Point.

Transportskador

Eventuella transportskador och/eller saknat gods skall anmälas till oss senast 7 dagar efter leverans.

Öppet köp

Vi har 14 dagars öppet köp /returrätt på standardprodukter efter det att ni har tagit emot varan och utan speciell anledning. Detta förutsatt att produkten och förpackningen är i oförändrat skick, dvs oanvänd och ej förstörd eller skadad. Ni som kund står för returfrakten vid åberopande av Ångerrätt och öppet köp. Vid retur måste faktura eller kopia på faktura medfölja.

Armaturer och ljuskällor som är kundanpassade eller tillverkade enligt speciella önskemål återköps ej.

Garantitid & reklamation

Vi har 3-7 års garanti på material och fabrikationsfel på våra produkter. För att garantin skall gälla så måste kopia på kvitto alt faktura visas upp och produkterna ha hanterats på ändamålsenligt sätt och inte utsatts för påfrestningar utöver det vanliga.Vid reklamation står ni för frakten till oss och vi står för frakten till er.

Kontakt med oss måste ha skett innan retur. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen ej är komplett, debitera priset för de saknade delarna. Vi förbehåller oss rätten att i de fall returen skett felaktig dvs kvitto saknas eller kontakt ej tagen avstå från återbetalning av varans värde. Vi kommer ej lösa ut paket mot efterkrav/postförskott.

En eventuell återbetalning görs till ert bankkonto, personkonto eller bankgirokonto. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt er retur.

Dataskyddsförordningen – General Data Protection Regulation (GDPR)

I enlighet med dataskyddsförordningen vill vi informera om att:

De personuppgifter du lämnar endast används för att vi skall kunna fullfölja vårt åtagande mot dig som kund.

Uppgifterna du lämnar i snabbkassan raderas efter en månad.

Vi sparar dina uppgifter endast i vårt interna affärssystem för att kunna uppfylla reglerna om arkivering enligt bokföringslagen.