Ny finsk produktserie – armaturer med utbytbara LED lysrör

Valtavalo LED armaturer i lager
Valtavalos är en finsk tillverkare av LED lysrör och armaturer för LED lysrör.

Vi är stolta att presentera en ny produktserie vi nu kommer erbjuda er, Valtavalos LED armaturer med utbytbara LED lysrör. Valtavalo är ett finskt bolag, som tillverkar både armaturer och lysrör av högsta kvalité. Exempelvis har deras LED lysrör i G-serien ca 125 000h livslängd. Detta går därefter att jämföra med andra LED lysrör som kan ligga på cirka 30 000 – 60 000h.

Armaturerna med utbytbara LED lysrör kan användas inom många områden. Exempelvis finns det armaturer för allt från kontor, sporthallar och ridhus till tuffare applikationer som industri, parkeringshus, kyllager och lantbruk. Det finns livsmedelsindustri godkända armaturer samt armaturer i stål för de tuffaste områdena.

De finns inom spannet 19-66W och en del armaturer går att få, vid önskemål, med RA90. Vi förser armaturerna med dimning vid önskemål.

Armaturerna är överkopplingsbara. Det går därav att montera dem i rad, kopplat till samma strömbrytare. Montering kan ske på olika sätt, dikt tak, pendlat eller på vägg som exempel.

Det går att välja mellan 120cm och 150cm långa armaturer. Armaturer med utbytbara LED lysrör är lämpliga för svåråtkomliga platser, då bytena är väldigt enkla samt den långa livslängden. Detta betyder inte att de inte passar i kontor och andra lite mindre tuffa applikationer. De är perfekta för de som önskar armaturer med lång livslängd och minimalt underhåll.

Se vårt sortiment under kategorin ”lysrörsarmaturer”. Alternativt klicka länken för att komma dit direkt lysrörsarmaturer.

Se mer på Valtavalo hemsida om armaturerna med utbytbara LED lysrör här.